mati syahid dlm senyuman

Thursday, October 29, 2009

  • videohanya yg beriman sahaja yg mati seperti ini

c0unter strike fail hahaha

Saturday, October 10, 2009

video

Kenapa Cikgu perlu memberi 10 markah

Cikgu harus memberikan 10% markah lg kpd sya kerana 10% mmg penting untuk saya dan semua rakan saya.Firstly,cikgu telah mengajar saya tentang microsoft power point.Selama ini saya tidak tahu pun apa itu microsoft power point dan cara menggunakannya .Yang kedua,cikgu telah mengajar saya cara-cara menggunakan adope photoshop ,cikgu mengajar saya cara-cara mengedit gambar.Dengan itu saya b0leh mengisi masa lapang saya dengan mengedit gambar saya.Dan akhir sekali,cikgu telah mengajar saya cara-cara membuat blog,selama ni saya hanya melihat blog 0rang lain je,sekarang saya dah b0leh buat bl0g sendiri dengan ajaran cikgu yang telah cikgu curahkan kepada saya

Family

Thursday, October 8, 2009


gambar family aq......

lagu baru-baru

Every body...dengar lah lagu f0rt minor-where'd you go di blog aq hahaha.....
enj0y larh.......

Penat LaRh.......

Sunday, October 4, 2009

bleh jadi gyla aq.....pg sampai mlm g beraya rumah 0rg je......nyesal aq ikut famili aq g beraya.....

hArI rAyA

Saturday, October 3, 2009

Hari Raya ketiga

Rasa nak mati tolong mak aku masak nasi ayam.Lebih kurang 30 orang
datang dekat rumah aku kerana nak makan nasi ayam....Mati larh.....aq cam ni